Nya Brogatan | Vår!
Inredning, Hedemora, Dalarna. Personlig inredning, dalarna, Hedemora, loppis fynd, second hand, inspiration, Loppis, Loppis på webben, Loppis online, Onlineloppis, Second hand, Loppisfynd, Lampor, Möbler, Inredning, Interiör, Heminredning, Dalarna, Loppis i Dalarna, Hedemora loppis, Loppis i Hedemora, inredningsblogg, blogg, blog
Inredning, Hedemora, Dalarna,Nya Brogatan, Loppis, Loppis på webben, Loppis online, Onlineloppis, Second hand, Loppisfynd, Lampor, Möbler, Inredning, Interiör, Heminredning, Dalarna, Loppis i Dalarna, Hedemora loppis, Loppis i Hedemora, inredningsblogg, blogg, blog
21813
single,single-post,postid-21813,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Vår!

Vår!

IMG_1484.JPG

Hej på er i vårvärmen! Här kommer en liten uppdatering över vad som sker och kommer att ske här på Nya Brogatan.
Våren har kommit till Dalarna på riktigt!
Med våren tycker jag att fler loppisar vaknar till liv! Så roligt! Nu blir det att ta alla helger man kan för att åka ut och fynda i byarna.
I lördags var jag på södra Dalarna största loppis. Fann så mycket fint!
En del av fynden har jag tänkte dela med mig av till er i min kommande shop. Håller även på att kolla efter flera produkter som jag vill att ni ska kunna ta del utav på shoppen. Det är produkter jag vill ska ha en viss inriktning.. Det kommer mer information om detta när det börjar bli aktuellt.
Information om när shoppen hoppar igång får ni här på bloggen och via mina andra sociala medier: Instagram, Facebook, Pinterest & Twitter
Ha en fortsatt bra kväll!

Emma @ Nyabrogatan

info@nyabrogatan.se
No Comments

Post a Comment