Nya Brogatan | Ljusare tider
Inredning, Hedemora, Dalarna. Personlig inredning, dalarna, Hedemora, loppis fynd, second hand, inspiration, Loppis, Loppis på webben, Loppis online, Onlineloppis, Second hand, Loppisfynd, Lampor, Möbler, Inredning, Interiör, Heminredning, Dalarna, Loppis i Dalarna, Hedemora loppis, Loppis i Hedemora, inredningsblogg, blogg, blog
Inredning, Hedemora, Dalarna,Nya Brogatan, Loppis, Loppis på webben, Loppis online, Onlineloppis, Second hand, Loppisfynd, Lampor, Möbler, Inredning, Interiör, Heminredning, Dalarna, Loppis i Dalarna, Hedemora loppis, Loppis i Hedemora, inredningsblogg, blogg, blog
21853
single,single-post,postid-21853,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Ljusare tider

Ljusare tider

Vi går verkligen mot ljusare tider! Sitter i soffan och har precis reflekterat över hur ljust det är ute trots att klockan är 23. Härligt! Dagarna blir lite längre på något vis!
Jag har precis beställt emballage till webbshoppen som snaaaart hoppar igång! Känns verkligen som ett stort kliv och vill ha allt så perfekt som det går – vet dock att det svårt att få det perfekt först. Men man lär väl sig av sina misstag?
Jag hoppas ni alla har det bra & har ni några invändningar/kritik mot min hemsida! Nämn det gärna genom mail eller genom en kommentar här på bloggen!
Nu ska jag drömma om silkespapper och wellpapp! ? Godnatt!

Emma @ Nyabrogatan

info@nyabrogatan.se
No Comments

Post a Comment