Nya Brogatan | Information om shoppen!
Inredning, Hedemora, Dalarna. Personlig inredning, dalarna, Hedemora, loppis fynd, second hand, inspiration, Loppis, Loppis på webben, Loppis online, Onlineloppis, Second hand, Loppisfynd, Lampor, Möbler, Inredning, Interiör, Heminredning, Dalarna, Loppis i Dalarna, Hedemora loppis, Loppis i Hedemora, inredningsblogg, blogg, blog
Inredning, Hedemora, Dalarna,Nya Brogatan, Loppis, Loppis på webben, Loppis online, Onlineloppis, Second hand, Loppisfynd, Lampor, Möbler, Inredning, Interiör, Heminredning, Dalarna, Loppis i Dalarna, Hedemora loppis, Loppis i Hedemora, inredningsblogg, blogg, blog
21859
single,single-post,postid-21859,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Information om shoppen!

Information om shoppen!

De sociala medierna är bra att ha till mycket, och har nu redan nått ut till många likasinnade ”som gillar loppis och secondhand”. Jätteroligt tycker jag! Och jag är så otroligt stolt över mig själv att ta tag i detta som jag tänkt på länge och är glad över att min kära sambo har stöttat/stöttar mig och hjälper mig med hemsidan/webbshoppen!
De sociala medierna har också en baksida. Ryktet går och det kan bli lite fel utan någon som helst mening till det :) för er som funderar: Jag kommer alltså på shoppen endast sälja produkter som jag fyndat & sen eventuellt piffat till och andra-hands produkter. Istället för att lägga ut dem på blocket, Tradera etc så kommer jag samla allt här på shoppen! Sedan skeppa vidare produkterna till er som vill ha dem! Detta är en bra början!
Eventuellt att jag sen går vidare med detta loppis-beroende jag har på ett annat vis! Men det tar vi då!
Ha nu en bra dag och in och gilla min sida på de sociala medierna 😉

Emma @ Nyabrogatan

info@nyabrogatan.se
No Comments

Post a Comment