Nya Brogatan | Dalarna i mitt hjärta
Inredning, Hedemora, Dalarna. Personlig inredning, dalarna, Hedemora, loppis fynd, second hand, inspiration, Loppis, Loppis på webben, Loppis online, Onlineloppis, Second hand, Loppisfynd, Lampor, Möbler, Inredning, Interiör, Heminredning, Dalarna, Loppis i Dalarna, Hedemora loppis, Loppis i Hedemora, inredningsblogg, blogg, blog
Inredning, Hedemora, Dalarna,Nya Brogatan, Loppis, Loppis på webben, Loppis online, Onlineloppis, Second hand, Loppisfynd, Lampor, Möbler, Inredning, Interiör, Heminredning, Dalarna, Loppis i Dalarna, Hedemora loppis, Loppis i Hedemora, inredningsblogg, blogg, blog
21868
single,single-post,postid-21868,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Dalarna i mitt hjärta

Dalarna i mitt hjärta

 
Sitter just nu i min farmors vardagsrum på landet, i södra Dalarna. Njuter så av utsikten här över åkrar, grönska och boskap. När man är här ute så kan man bli helt tagen av denna fina miljö. Jag är så sjukt stolt dalkulla och otroligt glad att jag bor här i Sveriges mitt! :)
Denna miljö gör en lite inspirerad också, inspirerad till olika projekt! Som till exempel allt detta jag/vi kört igång med! Allt med hemsidan & så småningom webbshoppen.
I helgen som var, så var jag på södra Dalarnas absolut mysigaste loppis – i Västerby. En by som verkligen behållt de äldre byggnaderna och husen och de gamla lantvägarna är välbevarade. Med en hembakad tårtbit och kaffe satt man där och njöt en stund av den fina vyn och ens fina fynd! Fynd som KOMMER hamna på shoppen! Just nu inväntar vi lite sånt som ska falla på plats innan shoppen öppnas och det ska bli spännande när det är dags! :)
Hoppas ni alla har en bra sommarvecka!

Emma @ Nyabrogatan

info@nyabrogatan.se
No Comments

Post a Comment