Nya Brogatan | Citron-tryffel-muffins
Inredning, Hedemora, Dalarna. Personlig inredning, dalarna, Hedemora, loppis fynd, second hand, inspiration, Loppis, Loppis på webben, Loppis online, Onlineloppis, Second hand, Loppisfynd, Lampor, Möbler, Inredning, Interiör, Heminredning, Dalarna, Loppis i Dalarna, Hedemora loppis, Loppis i Hedemora, inredningsblogg, blogg, blog
Inredning, Hedemora, Dalarna,Nya Brogatan, Loppis, Loppis på webben, Loppis online, Onlineloppis, Second hand, Loppisfynd, Lampor, Möbler, Inredning, Interiör, Heminredning, Dalarna, Loppis i Dalarna, Hedemora loppis, Loppis i Hedemora, inredningsblogg, blogg, blog
21881
single,single-post,postid-21881,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Citron-tryffel-muffins

Citron-tryffel-muffins

11668108_10153056705836295_378797581_n

Regnet öser ner idag så som det gjorde igår, men det gör inte mig något alls.
Har så mycket att pyssla med här hemma och har dessutom precis kommit hem från en loppisvända i stan :) Och fann fina produkter som SNART kommer upp på webbutiken!
Igår när regnet slog i backen tog jag tag och gjorde Citron-tryffel-muffins. Enkelt & gott! Det gillar jag, det ska inte vara för komplicerat och med för mycket konstiga ingredienser. För er baksugna, här kommer receptet:

emma

 

Kör i gång ugnen direkt. Smör och socker vispas fluffigt (jag vispar för hand) sen har jag i ett ägg i taget, sen ska vattnet i. Blanda ihop mjöl och bakpulver i en bunke. Ha sedan i detta i ägg, smör och socker-blandningen. Vänd ner detta till en jämn smet. Hackar sedan vit chokladtryffel med smak av citron i inte för små bitar. Vänder ner detta i smeten och river sen i lite citronskal efter smak.
Smaksättningen kan man ju sen byta ut till vad som helst :) Tips! Har du i bär så vänd i dem i mjölblandningen innan så slipper du att de sjunker till botten eller de blir alldeles för vattnigt i smeten!
En god frosting på detta är också gott. Men tycker inte det behövs då det blir så saftiga ändå efter ca 15 min i ugnen, beroende på ugn.
Hoppas det smakar!

 

Emma @ Nyabrogatan

info@nyabrogatan.se
No Comments

Post a Comment