Nya Brogatan | Loppisfynd!
Inredning, Hedemora, Dalarna. Personlig inredning, dalarna, Hedemora, loppis fynd, second hand, inspiration, Loppis, Loppis på webben, Loppis online, Onlineloppis, Second hand, Loppisfynd, Lampor, Möbler, Inredning, Interiör, Heminredning, Dalarna, Loppis i Dalarna, Hedemora loppis, Loppis i Hedemora, inredningsblogg, blogg, blog
Inredning, Hedemora, Dalarna,Nya Brogatan, Loppis, Loppis på webben, Loppis online, Onlineloppis, Second hand, Loppisfynd, Lampor, Möbler, Inredning, Interiör, Heminredning, Dalarna, Loppis i Dalarna, Hedemora loppis, Loppis i Hedemora, inredningsblogg, blogg, blog
21898
single,single-post,postid-21898,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Loppisfynd!

Loppisfynd!

Tidigare idag var jag ute och loppisfyndade!
Alltid lika roligt! Men herregud vad folk det var ute! Proppfullt! Kul :) men svårare att få tag på godbitarna då 😉 men fick med mig lite prylar från varje ställe vi var på! Lite hamnar här i hemmet och lite på webbutiken som snart öppnar! Det närmar sig :) sakta men säkert..
Efter loppisvändan blev det ett besök på stans mysigaste café för en fika/lunch!
En trevlig dag helt enkelt!
Hoppas ni har det bra i semester-Sverige!

 

Emma @ Nyabrogatan

info@nyabrogatan.se
No Comments

Post a Comment