En lördag så här så passar det ju utmärkt med hemmagjord pizza! Dubbelt så gott! Här kommer receptet jag alltid använder mig utav plus lite tips på vad man kan ha på, dock kan man bara köra på med det man tycker är gott tycker jag!
När det är sånna här dagar så känns det som att jag har lättare inspiration till att blogga! När det istället är fint väder så blir det mer bilder tagna och hamnar på instagram! en tanke bara! Hah☺️
Idag har det hänt lite mer saker angående webbutiken! Det nääärmar sig! Nu är det bara lite pappersjobb kvar..
Men först blir det att fortsätta rensa inne på kontoret, som redan är påbörjat! ?
Alltid lika roligt! Men herregud vad folk det var ute! Proppfullt! Kul men svårare att få tag på godbitarna då 😉 men fick med mig lite prylar från varje ställe vi var på! Lite hamnar här i hemmet och lite på webbutiken som snart öppnar! Det närmar sig sakta men säkert..
Efter loppisvändan blev det ett besök på stans mysigaste café för en fika/lunch!
Regnet öser ner idag så som det gjorde igår, men det gör inte mig något alls.
Har så mycket att pyssla med här hemma och har dessutom precis kommit hem från en loppisvända i stan Och fann fina produkter som SNART kommer upp på webbutiken!
Igår när regnet slog i backen tog jag tag och gjorde Citron-tryffel-muffins. Enkelt & gott! Det gillar jag, det ska inte vara för komplicerat och med för mycket konstiga ingredienser. För er baksugna, här kommer receptet:
Kör i gång ugnen direkt. Smör och socker vispas fluffigt (jag vispar för hand) sen har jag i ett ägg i taget, sen ska vattnet i. Blanda ihop mjöl och bakpulver i en bunke. Ha sedan i detta i ägg, smör och socker-blandningen. Vänd ner detta till en jämn smet. Hackar sedan vit chokladtryffel med smak av citron i inte för små bitar. Vänder ner detta i smeten och river sen i lite citronskal efter smak.
Smaksättningen kan man ju sen byta ut till vad som helst Tips! Har du i bär så vänd i dem i mjölblandningen innan så slipper du att de sjunker till botten eller de blir alldeles för vattnigt i smeten!
En god frosting på detta är också gott. Men tycker inte det behövs då det blir så saftiga ändå efter ca 15 min i ugnen, beroende på ugn.